DK
NO
SE
EN
Produkter
Digital egenkontroll
Automatisk temperaturmätning
Mät matsvinnet
Internrevision
Rengöringsplan
Multi kitchen
Service
eSmiley livsmedelskonsult
Kurser
Kurser i livsmedelshygien och specialkost
Ny kunskap
Blogg
Nyheter och erbjudanden
Om oss
Om eSmiley
Support
DK
NO
SE
EN
Logga in
Boka en demo
Hem
DK
NO
SE
EN
Logga in
Forside
·
Blogg
Blogg
Allt
Livsmedelssäkerhet
Mät matsvinn
Livsmedelssäkerhet
17.05.23
Är donerad mat säker mat?
Livsmedelssäkerhet
11.06.22
Vad är egentligen Egenkontroll?
Mät matsvinn
30.05.22
Lär känna eSmileys matsvinnsspecialist Linda Rydén!
Livsmedelssäkerhet
15.02.22
Vad är HACCP och dess principer?
Mät matsvinn
03.02.22
Mätning av matsvinn skapar resultat
Livsmedelssäkerhet
27.01.22
Så undviker du att göra dina gäster sjuka
Livsmedelssäkerhet
25.01.22
Internrevision i eSmileys egenkontrollprogram
Mät matsvinn
20.01.22
Tid, ekonomi och klimat – varje kilo matsvinn räknas!
Livsmedelssäkerhet
13.01.22
Därför ska du utföra din egenkontroll digitalt
Livsmedelssäkerhet
30.12.21
Vad är CCP (kritiska styrpunkter)?