Bli en del av eSmiley och Nordens 17.000 bästa kök

Logo_Astrid_Lingrens_varld
SE-logo-Jensens-Bofhus
SE-logo-Nacka-kommun
SE-logo-Stromsunds-kommun
Logo-Sodexo
SE-logo-aare-kommun

Fördelar

Besparingar i tid, pengar och resurser

Konkurrensfördel som en hållbar aktör

Tydlig översikt över alla enheter

Rådgivning och vägledning av matsvinnsexperter

Möjlighet att ständigt utvecklas i matsvinnsminskningen

Funktioner

Olika mätnivåer baserade på ambition och målsättning

Registrering av matsvinn på surfplatta, dator och telefon

Överblick över nyckeltal och besparingar

Rapporter i olika filformat som enkelt kan delas

Matsvinnsdata angivet i kvantitet, kronor och CO2

Upptäck fler lösningar till ditt kök

eSmileyBlue_HACCP-Managment

Digital Egenkontroll

Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.

Läs mer om Digital Egenkontroll

Få ett prisförslag
eSmileyBlue_Automatic-Temperature

Sensor

eSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.

Läs mer om Sensor

Få ett prisförslag
eSmileyBlue_Online-Hygiene-courses

Kurser

eSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.

Läs mer om kurser

Få ett prisförslag
eSmileyBlue_Cleaning-Plan

Clean

Clean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.

Läs mer om Clean

Få ett prisförslag
eSmileyBlue_Audit

Audit

Med Audit kan du utföra internrevision i köket i ditt egenkontrollprogram eller via ett besök av en av våra specialister.

Läs mer om Audit

Få ett prisförslag
eSmiley_support

Tala med oss

Våra experter finns alltid på plats för att ge vägledning och rådgivning om livsmedelssäkerhet och matsvinn.

Ring oss på +46 (0) 4040 4690

Våra öppettider är:

Måndag - Fredag 8.00 - 16.00
Quote

eSmileys FoodWaste-lösning är enkel och snabb att använda. FoodWaste hjälper oss att reducera matsvinn på alla våra 15 hotell.

Quote
Rasmus Rasmussen, F&B Manager, Comwell Hotels

Blogg

 

Några frågor?

Ring oss på +46 (0) 4040 4690

eller

Få ett prisförslag Prata med en expert