Det är enkelt

Med Digital Egenkontroll från eSmiley får du fullständig kontroll över livsmedelssäkerheten i ditt kök. Du uppfyller myndigheternas krav varje dag och är alltid redo för oanmälda kontrollbesök samtidigt som du har all dokumentation på ett och samma ställe.

eSmiley-kund utför egenkontroll

Det är enkelt att använda

Du kan använda eSmileys egenkontrollprogram utan några tekniska förkunskaper. Alla kontroller och rapporter görs med några få klick och skulle du behöva hjälp finns vår support alltid redo för dig. Det enda du behöver är internet och kontrollerna görs enkelt via surfplatta, dator eller smartphone.

 

 

 

Kock lagar mat i kök

Egenkontroll anpassad till ditt kök

Vi bygger ditt egenkontrollprogram så det passar ditt kök och produktion. Det betyder att vi alltid ansvarar för uppdateringar av lagar och regler kring livsmedelssäkerhet. Det ända du behöver göra är att utföra kontrollerna på din surfplatta, dator eller smartphone. Vårt egenkontrollprogram används av tusentals kök: hotell, caféer, restauranger, industrier, catering, take away, foodtrucks och många fler.

 

 

 

  

Nöjd eSmiley-kund

Digital Egenkontroll ger dig

  • En lista över kontroller som ska utföras, uppsatta efter kökets behov
  • Egenkontrollprogram och riskanalys skräddarsytt för ditt kök.
  • SMS- och mail-alarm när en kontroll håller på att gå ut
  • Automatisk uppdatering efter lagar och regler
  • Kontrollbesök med goda resultat - med ett ända klick visar du allt som myndigheterna vill se
Quote

Bli påmind om kontroller, anpassa arbetsrutinerna till köken, kunna styra centralt, förändra och övervaka. Aldrig går vi tillbaka till papper igen!

Quote
- Sara Gustafsson, Verksamhetsutvecklare, Marks Kommun

Boka en gratis demo

  En av eSmileys specialister inom livsmedelssäkerhet

Vi är specialister inom livsmedelssäkerhet

Har du behov för något extraordinärt? Har du exempelvis flera avdelningar som tillagar 100% ekologisk mat? Med över 10 000 kunder har vi implementerat flera olika typer av kök. Du är i trygga händer med några av de duktigaste konsulterna inom området livsmedelssäkerhet. Som eSmiley-kund får du alltid vägledning och hjälp. Vi har specialister kunniga inom områden så som regler vid import, märkning, ekologi och mycket mer.

FAQ-fråger

Frågor kring egenkontroll?

Vi har samlat frekvent ställda frågor på vår FAQ-sida. Du kan även skicka oss ett mail om du inte hittar svar på din fråga.

Kund logo Marks Kommun
Kund logo Åre Kommun
Kund logo Compass-Group
kund logo Sodexo
Kund logo Astrid Lindgreen Värld
Kund logo Surahammars Kommun