Med eSmileys egenkontrollprogram har du allt du behöver för egenkontroll samlat på ett ställe. Systemet ger dig fullständig kontroll över livsmedelssäkerheten i din verksamhet och är anpassat efter allmänna regler och lagar för HACCP och hygienrutiner. Alla kontroller kan utföras med bara några få klick på din surfplatta, dator och telefon. Dessutom sparas dokument, rapporter och kontroller på ett säkert sätt i systemet som gör att du alltid kan vara redo för oanmälda kontrollbesök.
Fördelar
Kontrollbesök med goda resultat
All data och dokumentation samlat i ett program
Tydlig översikt över alla enheter
Kostnadsfri rådgidning om livsmedelssäkerhet
Enkel upplärning av nyanställda
Funktioner
Anpassad HACCP med faroanalys, kritiska styrpunkter och rutiner
En digital lista över kontroller som ska utföras
Registrering av kontroller på surfplatta, dator och telefon
Påminnelser när en kontroll håller på att gå ut
Automatisk uppdatering baserat på senaste lagar och regler
FoodWaste är ett digitalt mätverktyg som hjälper dig att rädda mat genom att minska matsvinnet.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs merFoodWaste är ett digitalt mätverktyg som hjälper dig att rädda mat genom att minska matsvinnet.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs merMed Audit kan du utföra internrevision i köket i ditt egenkontrollprogram eller via ett besök av en av våra specialister.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs merClean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.
Läs merClean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs merMed Audit kan du utföra internrevision i köket i ditt egenkontrollprogram eller via ett besök av en av våra specialister.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Läs merClean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.
Läs merVåra experter finns alltid på plats för att ge vägledning och rådgivning om livsmedelssäkerhet och matsvinn.
Våra öppettider är:
Måndag - Fredag | 8.00 - 16.00 |
![]()
Bli påmind om kontroller, anpassa arbetsrutinerna till köken, styr centralt, förändra och övervaka. Aldrig går vi tillbaka till papper igen!
![]()
Sara Gustafsson, Verksamhetsutvecklare, Marks Kommun
Uppväxten på familjens bondgård ligger till grund för Lindas stora engagemang i matsvinnsfrågorna....
HACCP är en amerikansk förkortning för Hazard Analysis and Critical Control Points och kan på...
Matsvinn belastar miljön och ekonomin i bland annat olika typer av storkök, cateringfirmor och...
eSmileys nyhetsbrev ger dig information om livsmedelssäkerhet och matsvinn. Du får inbjudningar till webbinarier, uppdatering kring ändringar i lagar och regler samt tips och tricks för ett bättre köksarbete.