Kock utför internrevision i sitt kök

Enkel kvalitetssäkring av ditt kök

Med Audit får du upplysningar om hur du kan förbättra din livsmedelssäkerhet.

Få besök av våra specialister eller utför själv en intern revision med eSmileys digitala auditsystem. Audit är integrerat i din digitala egenkontroll och ger dig överblick över tillståndet i ditt kök. Samtidigt får du allt du behöver dokumentera för myndigheterna för att visa att din verksamheten för en seriös insats i syfte att förbättra livsmedelssäkerheten. Smart fördelning av ansvarsområden i systemet säkrar att viktiga rutiner blir utförda och att du tar tag i potentiella problem.

Med Audit är du alltid förberedd för kontrollbesök!

eSmileys livsmedelsspecialister genomför en detaljerad genomgång av din verksamhet

Få besök av eSmileys livsmedelsexperter

Vi skickar en av våra livsmedelsexperter till din verksamhet för en detaljerad genomgång av din verksamhet så du sedan är klar när myndigheterna dyker upp. Du beställer själv besöket och självklart offentliggörs inte resultatet utan stannar bara internt hos oss.

 

 

eSmiley-kund genomför interrevision i sitt kök på surfplatta

Utför själv din digitala audit

Genom tillgång till programmet kan du själv göra din internrevision. Vi ger dig tillgång till programmet och så utför du er audit internt. Du har tillgång från alla enheter vilket betyder att du enkelt kan använda en surfplatta och gå genom ditt köks rutiner för rengöring, livsmedelssäkerhet och lager. Använder du eSmileys egenkontroll har du gratis åtkomst till systemet.

Kock lagar mat

Designa själv och låt oss göra resten!

Vill du själv bestämma vad som ska kontrolleras i köket? Isåfall kan du designa din egen audit och låta eSmileys livsmedelsspecialister göra den.

Quote

Audit-modulen är ett populärt redskap till interna revisioner i vår verksamhet.

Quote
- Hanna Dyvak, Quality Assurance Supervisor, Food Safety, Danish Crown

Prata med oss om eSmiley Audit

FAQ frågor

Frågor om Audit?

Vi har samlat frekvent ställda frågor på vår FAQ-sida. Du kan även skicka oss ett mail om du inte hittar svar på din fråga.

Kund logo Tulip
Kund logo COOR
Kund logo Astrid Lindgreen Värld
Kund logo Åre Kommun
Kund logo McDonald's
Kund logo O'Learys