Gör internrevision i köket med hjälp av eSmileys Audit och få upplysningar om hur du kan förbättra din egenkontroll och HACCP. Systemet är integrerat med ditt egenkontrollprogram och ger dig överblick över livsmedelshantering och hygienrutiner. Samtidigt får du tillgång till allt du behöver dokumentera för myndigheterna för att visa att din verksamhet gör en seriös insats i syfte att upprätthålla en god livsmedelssäkerhet. Internrevisionen kan antingen göras direkt i eSmileys Audit-modul eller via ett besök av en av eSmileys livsmedelsspecialister.
Fördelar
Kvalitetssäkring av ditt köks egenkontroll och HACCP
Tydlig insikt i vilka områden som behöver förbättras
God förberedelse inför ett kontrollbesök
Experthjälp av eSmileys livsmedelsspecialister
Funktioner
Skräddarsydd internrevision till ditt kök
Överblick över verksamehetens arbete med egenkontroll
Direkt koppling till ditt egenkontrollprogram
Möjlighet att få besök av eSmileys livsmedelsspecialister
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
eSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Läs merClean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.
Läs merFoodWaste är ett digitalt mätverktyg som hjälper dig att rädda mat genom att minska matsvinnet.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs merFoodWaste är ett digitalt mätverktyg som hjälper dig att rädda mat genom att minska matsvinnet.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs merClean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Läs merMed Audit kan du utföra internrevision i köket i ditt egenkontrollprogram eller via ett besök av en av våra specialister.
Läs mereSmileys onlinekurser i livsmedelshygien och specialkost ger dig nödvändig kunskap i det dagliga köksarbetet.
Med eSmileys egenkontrollprogram är du alltid redo för kontrollbesök och kan enkelt utföra din egenkontroll digitalt.
Läs mereSmileys Sensor erbjuder automatisk temperaturövervakning i kylar och frysar genom trådlös temperaturmätning.
Läs merClean förser dig med en digital checklista över kökets städrutiner för en tydlig överblick och struktur.
Läs merVåra experter finns alltid på plats för att ge vägledning och rådgivning om livsmedelssäkerhet och matsvinn.
Våra öppettider är:
Måndag - Fredag | 8.00 - 16.00 |
![]()
Audit-modulen är ett populärt redskap till interna revisioner i vår verksamhet.
![]()
Hanna Dyvak, Quality Assurance Supervisor, Danish Crown
Uppväxten på familjens bondgård ligger till grund för Lindas stora engagemang i matsvinnsfrågorna....
HACCP är en amerikansk förkortning för Hazard Analysis and Critical Control Points och kan på...
Matsvinn belastar miljön och ekonomin i bland annat olika typer av storkök, cateringfirmor och...
eSmileys nyhetsbrev ger dig information om livsmedelssäkerhet och matsvinn. Du får inbjudningar till webbinarier, uppdatering kring ändringar i lagar och regler samt tips och tricks för ett bättre köksarbete.