eSmiley-kursist genomför online kurs på dator

Få koll på livsmedelshygienen

eSmiley  är ledande leverantör av hygienkurser till livsmedelsbranschen. eSmileys hygienkurs ger dig allt du behöver veta om livsmedelshantering – och ett hygiencertifikat som bevis.

Kock tvättar händerna

Vem är kursen till?

Kursen är till dig som inte är utbildad inom området men som arbetar i köket, restaurangen, grillbaren, caféet, pizzerian, tankstationen, glassbaren eller liknande.
Efter genomförd kurs får du ett certifikat. Det är ditt bevis på att du har koll på reglerna kring hygien och livsmedelssäkerhet. Du får kunskap för att arbeta med livsmedel i alla typer av kök. Utöver Svenska finns kursen även på Engelska

kursist med dator

Så enkelt är det

eSmiley online Certifikatkurs är 100% oberoende av var du väljer att utföra kursen. Du kan ta kursen när du vill, var du vill och hur du vill. Kursen är uppbyggd i moduler med text och video som lär dig om hygien och produktion i köket. Varje modul avslutas sedan med ett mini-test. Kursen avslutas sedan med ett större test på alla moduler. Under det avslutande testet ska en handledare sitta med för att se så att testet görs utan hjälpmedel. När du klarat testet kan du printa ut ditt certifikat - beviset på att du klarat testet. Din handledare ska sedan skriva under och bekräfta att testet gjorts utan hjälpmedel.

Quote

Vi är väldigt nöjda med eSmileys hygienkurs som utbildar våra anställda.

Quote
- Lene Nielsen, Manager, Shell
FAQ frågor

Frågor om kurs?

Vi har samlat frekvent ställda frågor på vår FAQ-sida. Du kan även skicka oss ett mail om du inte hittar svar på din fråga.

Kund logo ISS Facility Services
Kund logo Shell
Kund logo Espresso House
Kund logo Bone's
Kund logo Joe & The Juice
Kund logo Jensens Bøfhus