Certifieringskurs i hygien

Kursen som ger dig allt du behöver veta om livsmedelshantering – och ett hygiencertifikat som bevis.

Vem är den till för?

Kursen är avsedd för personer utan yrkesutbildning som jobbar i kök, på restauranger, grillbarer, kaféer, pizzerior, hamburgerbarer, bensinmackar eller liknande. Du får kompetens att jobba med livsmedel i alla typer av kök.
Kursen finns på danska, engelska, turkiska och polska. Den finns dessutom på tyska och italienska i pdf-format.

Hur går det till?

Några klick med musen – svårare än så är det inte att gå kursen online! Den är uppbyggd i moduler med text och filmer som lär ut god hygien och bra arbetsrutiner i köket. Varje modul avslutas med ett prov. Om du inte blir godkänd kan du alltid gå om kursen och göra provet igen.

Vid kursens slutprov måste en chef eller någon annan närvara för att kontrollera att inga hjälpmedel används. När du har blivit godkänd får du ditt kursbevis. Personen som övervakar provet ska underteckna kursbeviset och bekräfta att det är rätt deltagare som har gjort provet.

Kom ihåg att du alltid kan ringa till vår support på +45 70 26 55 55 om du har några frågor – både före, under och efter kursen.

Sertifikat hygienekurs

Personalen tycker det är enkelt!

”Alla anställda på serviceavdelningen ska gå kursen.
De flesta tycker att den är okomplicerad och lägger ner 5–6 timmar på den.”

Anne Reuss, Næstved sjukhus